Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@03:25:58 GMT

دورترین جرم منظومه شمسی شناسایی شد

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۲۰۸۲۱

دورترین جرم منظومه شمسی شناسایی شد

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به گفته یکی از ستاره شناسان مشهور، یک جسم جدید در دورترین بخش منظومه شمسی ما کشف شده است. وی جسم مذکور را "FarFarOut" نامید.

اگر گفته‌های این ستاره‌شناس تأیید شود، این جرم تبدیل به دورترین جرم شناخته شده در منظومه شمسی خواهد شد.

در حال حاضر رکورد دورترین جرم منظومه شمسی در اختیار یک سیاره کوتوله به نام "۲۰۱۸ VG ۱۸" است که فاصله اش تا خورشید ۱۲۰ برابر فاصله خورشید و زمین است و ماه دسامبر سال گذشته توسط دکتر" اسکات شپارد" (Scott Sheppard) از "مؤسسه تحقیقات کارنگی در واشنگتن دی سی" (Carnegie Institution for Science in Washington DC) و تیم او شناسایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سیارهٔ کوتوله (Dwarf planet) در تعریف اتحادیه بین‌المللی اخترشناسی جرمی دارای چهار ویژگی زیر است: در مداری به دور خورشید می‌گردد، آنقدر جرم دارد تا خودگرانی آن بر نیرو‌های جسم صلب غلبه کرده، جسمی با تعادل هیدرواستاتیک (تقریباً گِرد) به وجود آید، تمام مسیر (مدار) خود را از اجرام ریز و درشت جارو نکرده است (آن‌ها جذب یا دفع نکرده) و قمر یک سیاره نیست.

این جسم به دلیل فاصله زیادش با خورشید به نام Farout نیز شناخته می‌شود. شپارد گفت: زمانیکه در حال بررسی داده‌های FarOut بودم با مطالعات بیشتر موفق به شناسایی جسمی به نام FarFarOut شدم.


منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منظومه شمسی خورشید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۰۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل به تاسیسات آبفای تفت یزد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی شرکت آبفای تفت، " فرامرز شاکری شمسی" یکشنبه شب میزان بارش این شهرستان در چند روز گذشته را بیش از ۵۰ میلیمتر عنوان کرد و افزود: جاری شدن سیلاب باعث خسارت به جاده ها، تاسیسات و ابنیه در شهرستان تفت شد.

وی ادامه داد: همچنین با ورود سیلاب به شبکه‌های فاضلاب و تصفیه خانه‌های تفت و اسلامیه باعث ایجاد حوادث و خسارات زیادی به این مجموعه ها شد.

شاکری شمسی با اشاره به پایداری تامین و توزیع آب شرب در طول بارندگی های اخیر تصریح کرد: با همت پرسنل این امور در رفع سریع اتفاقات خللی در خدمت رسانی به مشترکان و شهروندان ایجاد نشده است.

دیگر خبرها

  • چرا مشتری ۷۹ قمر دارد ولی زمین فقط یکی؟
  • سیاره مشتری ممکن است عامل وجود ماه زمین باشد
  • ماه در وضعیت اوج زمینی قرار می‌گیرد
  • خسارت سیل به تاسیسات آبفای تفت یزد
  • تصاویری خیره‌کننده از فوران‌های خورشیدی
  • پختن، سرنوشت شوم زمین و زمینیان؟
  • شناسایی یک شهاب سنگ از هسته سیارک توسط محققان کشور
  • تصاویر نجومی شانزدهم اردیبهشت (۵ مه)
  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • تماشای یک منظومه عاشقانه و انسانی در تهران/ چرا کارگردان شدم؟